Företagsmassage för kontorister i Stockholm

Företagsmassage på kontoret i Stockholm kan hjälpa de stackars kontorsråttor som annars riskerar få problem på grund av enformigt och stillasittande arbete.

Att sitta på kontor kan vara ganska enformigt för kroppen, även om arbetet i sig är omväxlande nog. Det finns förstås riktigt bra ergonomiska hjälpmedel för arbete vid dator idag. Och de flesta vet nog att det är bra att resa sig upp och röra lite på sig emellanåt – att ta så kallade mikropauser.

Men när det är mycket att göra och man är helt uppe i sina arbetsuppgifter är det lätt att glömma av sig. Plötsligt sitter man med axlarna uppe vid öronen eller så har man sjunkit ned i stolen så att ländryggen tar stryk. Om detta upprepas ofta så resulterar det garanterat i värk i axlar och rygg.

Företagsmassage med jämna mellanrum

En sak som kan hjälpa riktigt bra för att lossa på spänningar och mjuka upp muskler, är att gå på massage. En duktig massör känner och ser på klientens kropp var det behövs en insats, och kan anpassa massagetekniken efter det behov som finns. Tyvärr är det dock inte många som prioriterar att gå till massör utanför kontorstid.

Det är därför det är så bra att det finns massörer som erbjuder kontorsmassage i Stockholm. Man bestämmer helt enkelt vilken eller vilka veckodagar massören ska komma, varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Vilket som passar bäst beror på hur många kontorsråttor som behöver sig en omgång.