Om oss

Med bakgrunder inom skönhet – ägare av skönhetssalong – och inom hälsa – som kostrådgivare och personliga tränare så hoppas vi kunna skapa en sida som ger den där lilla extra inspirationen för våra läsare. Inspiration som kan användas i vardagen eller som kanske kan fungera som en ögonöppnare som får dig att lägga om kursen helt i ditt liv.

Många går omkring och mår dåligt och man gör detta utan att ta reda på varför. Det är först när man tagit reda på varför man mår dåligt som man kan börja förändra. Vi skulle vilja lyfta den professionella hjälpen som finns i detta. Vi må vara utbildade inom andra områden, men vår stora, personliga, förändring skedde först då vi sökte hjälp. Att boka tid hos en teraput är det överlägset bästa beslut vi tagit. Att dels få berätta för en annan människa hur man känner – att verkligen få blotta sitt inre – och att dels få nycklar till förändring är något som verkligen rekommenderas. Terapi, samtal och råd utan pekpinnar. Det gav oss helt nya vägar i livet.

Hälsa handlar om en helhet där en massa mindre bitar måste passa in i varandra. Träning, rätt kosthållning, minskad stress. Det är tre nycklar till ett ökat välmående. Stressen är idag den största utmaningen i våra liv. Många mår dåligt som en följd av en inre stress och en press på att alltid leverera – i alla sammanhang. Vi ska vara bäst på jobbet. Vi ska vara bäst som föräldrar. Vi ska vara bäst på att träna. Vi ska bo bäst och vi ska vara bäst på att förmedla den drömbilden av oss själva på olika sociala medier.