Botox kan lösa dina problem

Problem kan visa sig på olika sätt. Det kan vara att ansiktet inte längre hänger med ens unga sinne. Eller svetten som forsar så fort man knyter handen. Men problem är till för att lösas.

Man står i spegeln och undrar, vem är den personen? När blev man så här gammal? Var det dagen men slutade springa varenda morgon? Eller var det för att man köpte de billiga ansiktskrämerna? Det spelar ingen roll, inget man gillar och det behöver åtgärdas. Att få rynkor visste man att det skulle komma, men att de skulle vara så här många och djupa, inte riktigt vad man tänkt sig. Man får väl se sig som en glad person som ler mycket, eftersom det är värst just där. Rynkorna ska iallafall bli avskedade, de är inte välkomna på kroppen redan.

Låt oss inte skaka hand

Nervositeten som kryper sig på en, det förväntas av en att när man hälsar så skakar man hand. Men att skaka hand med en hand som gör den andra dyngsur, det är inte alls kul. Svetten har alltid varit ett stort problem, ännu värre är det om det är varmt eller man är nervös. Det är helt förståeligt att andra tycker det är ofräscht att få någon annans svett på sig när man skakar hand. Samtidigt som man tar botox för rynkorna tar man även det för svetten. Snart får man svar på om det är så bra som det sägs. Att det kan stoppa svettet från att bli allt för mycket.